Соснові шишки та зелений чай: як лучани бережуть свій імунітет

02 Березня 2018, 01:11
Соснові шишки 4964 Джерело: http://vidpoviday.com
Соснові шишки

Зелений чай, соснові шишки та зубці часнику. Одна з причин чудового самопочуття – високий імунітет. Для того, аби тримати цей механізм в нормі лучани вдаються до різних методів.

Хтось підтримує своє здоров’я сучасними засобами, а комусь ближче до душі народна медицина. Інформує Sfera-TV.Lutsk.

Лучанка Галина слідкує за своїм здоров’ям і каже, що у цьому її допомагають соснові бруньки з медом.

Імунітет захищає нас від бактерій та вірусів, та статистика говорить, що лише 10% людей можуть похвалитися потужним захистом, що боронить  їх від переважної більшості захворювань. Ще 10% мають вроджений імунодефіцит, тому хворіють дуже часто. У решти 80% сила імунної системи безпосередньо залежить від умов і способу життя.

Пані Олена, до прикладу, впевнена, що зелений чай та фрукти швидко допоможуть побороти недугу. Дивіться більше, у сюжеті.

Один з основних чинників здорового імунітету - правильне харчування. Воно має бути повноцінним та різноманітним, з відповідними пропорціями жирів, білків та вуглеводів. Сімейний лікар Олексій Москот каже, що найбільші харчові шкідники імунітету –  патогенні  організми, що викликають отруєння.

На цьому аспекти здорового імунітету не завершуються, чи не найкорисніший – хороше фізичне навантаження.

Піклуючись про своє здоров’я, люди можуть не лише допомагати собі, а й шкодити. Лікар Олексій назвав основну помилку людей у намаганні зберегти своє здоров’я.

Імунітет – наш постійний тонус та настрій на кожен день. Щоб одне й друге були на висоті, дбайте про себе: радійте життю, харчуйтесь правильно, ходіть багато та не займайтесь самолікуванням.

 

 

Коментар
20/04/2024 Субота
20.04.2024
19.04.2024
Афіша
  • Сьогодні
  • Завтра
  • Незабаром