«Земля має реалізуватись через аукціон. Інакше – корупція», – Петро Нестерук

01 Березня 2018, 17:35
Петро Нестерук 2607
Петро Нестерук

Події під час останньої сесії Луцької міської ради остаточно поставили хрест на можливості конструктивного діалогу між тимчасовою владою та опозицією у міській раді.

Єдине вирішення цієї ситуації – повне перезавантаження керівництва ради та вибори міського голови. Так вважає голова фракції БПП «Солідарність» у міській раді Петро Нестерук.

Подаємо звернення Петра Нестерука без змін та доповнень.

«Шановні друзі, вчора у стінах міської ради відбулось чергове сесійне засідання. Скажу чесно, після такого ганебного зібрання мені соромно називатись депутатом міської ради. Маніпуляції, зневага до колег, штовханина, використання службового становища у приватних цілях, це півбіди. Основна проблема в тих рішеннях, які там було «продавлено».

Зокрема, щодо виділення земельних ділянок для забудови ТОВ «Житловий квартал» на вулиці Рівненській, 119 та вулиці Вороніхіна, 37. Усі пропозиції колег про компроміс по цих питаннях відкидались, жоден аргумент не був почутий, стояло чітке завдання, оплатити послуги членів більшості.

На моє переконання, вся земля під комерційне використання має реалізуватись через аукціон. Інакше – «КОРУПЦІЯ». Інакше це просто оплата послуг депутатів за участь у більшості. 

Міська рада масово відмовляє лучанам, учасникам АТО у виділенні земельних ділянок, у зв’язку з відсутністю вільної землі. Водночас, для «своїх» знаходяться гектари.

Вчорашні події остаточно поставили хрест на можливості конструктивного діалогу між тимчасовою владою та опозицією у міській раді. Тож, або виконайте рішення суду по поновленню Юлії Вусенко на посаді секретаря або йдемо на повне перевантаження керівництва ради, вибори міського голови та депутатського корпусу. Нехай суддею у цій кризовій ситуації виступить громада міста.

Потрібно нарешті обрати законного міського голову, оновити склад ради та почати працювати для розвитку міста. Іншого варіанту не бачу».

Читайте також: «УКРОП» віддав у приватні руки майже 2 гектари землі 

Коментар
19/04/2024 П'ятниця
19.04.2024
Афіша
  • Сьогодні
  • Завтра
  • Незабаром