Соборності: діти та інваліди претендують на одне приміщення

23 Лютого 2016, 16:04
 Урок малювання в мистецькій студії «Оле-Арт». Фото зі сторінки Вконтаке ВОМ Центр реабілітації «Джерело життя» м. Луцьк 3181 Джерело: vk.com
Урок малювання в мистецькій студії «Оле-Арт». Фото зі сторінки Вконтаке ВОМ Центр реабілітації «Джерело життя» м. Луцьк

Для центру реабілітації інвалідів «Джерело життя» хочуть знайти нове приміщення, оскільки на його місці планують відкрити додаткову групу для дитсадка № 20

Про це стало відомо на засіданні постійної комісії з питань планування соціально-економічного розвитку, бюджету та фінансів у вівторок, 23 лютого.

Начальник управління освіти міста Олег Гребенюк розповів, що центр реабілітації інвалідів займає 118 квадратних метрів у приміщенні ДНЗ № 20 на проспекті Соборності. Зраз центр просить звільнити себе від плати за комунальні послуги у сумі 25 тисяч гривень. Оренду «Джерелу життя» продовжено до 31 травня 2016 року. Проте, за словами головного освітянина, у приміщенні, яке займає центр, планують відкрити додаткову групу для дошкільнят.

«Цей садочок внесли для відкриття додаткової групи. З точки зору управління освіти, я кожну копійку беріг би, але таким людям відмовити не можна», – зазначив Олег Гребенюк.

Також він розповів, що центр пропонували перенести на Привокзальну, 13, проте вони відмовилися.

«Ті приміщення, які їм пропонували, вони не хочуть. Думаю, що тут роль грає звичка – вони звикли саме до того приміщення», – зауважив начальник управління освіти.

Депутат Олександр Кравченко запропонував «соломонове рішення» – знайти нове приміщення для «Джерело життя» і звільнити їх від плати за комунальні послуги, якщо погодяться переїхати туди. Членам комісії сподобалася така пропозиція, проте наразі вирішили зачекати, поки закінчиться термін оренди приміщення на Соборності.

Коментар
26/04/2024 П'ятниця
26.04.2024