Орієнтувальники з Боратинської громади – в одній із найсильніших команд України

04 Квітня 2023, 17:22
Юні орієнтувальники 479
Юні орієнтувальники

Цими вихідними на Закарпатті відбувся чемпіонат України зі спортивного орієнтування, який зібрав 700 спортсменів з різних регіонів України.

У програмі заходу, який тривав три дні, були чемпіонати України серед дорослих, юнаків, юніорів та ветеранів, етапи Кубку України та Чемпіонат України серед команд ДЮСШ та закладів позашкільної освіти. Про це йдеться на сайті Боратинської громади. 

На Чемпіонаті України серед позашкільних закладів Волинь представляли три команди, які боролися за перемогу. Справжнім тріумфом завершила свій виступ на змаганнях перша команда, яка випереджала інших учасників протягом трьох днів і завоювала заслужену перемогу, до речі, вперше на таких змаганнях. Свій вклад в перемогу внесли і учні закладів Боратинської громади – Яна Глина (Боратинський ліцей), Тимофій Савонік та Дарина Казакова (Промінська гімназія). 

Четверте місце, реально претендуючи на бронзові медалі, на цих змаганнях завоювала також друга команда волинян, у складі якої виступали також учні Боратинського ліцею: Денис Мазурок, Назар Лавренчук, Максим Гончаров та Маргарита Шевчук. Юних спортсменів, які займаються в гуртках Волинського обласного центру національно-патріотичного виховання, туризму і краєзнавства учнівської молоді, готували до цих змагань Віталій Гнатюк та Володимир Казаков.

В десятці найсильніших серед дорослих — результати Андрія Марчука з Боратина (тренери Дмитро Петрочук та Віталій Гнатюк), який минулого року дебютував у складі національної збірної України.

На Чемпіонаті України серед ветеранів четвертий результат в своїй віковій групі показав Віталій Гнатюк.

Коментар
28/04/2024 Субота
27.04.2024
26.04.2024