До міста на форум приїде Саакашвілі

23 Лютого 2016, 14:23
1654

У місті відбудеться Антикорупційний форум за участі Міхеіла Саакашвілі та інших українських політиків, які нещодавно об’єдналися в «Рух за очищення».

Форум заплановано у п’ятницю, 26 лютого, о 18:00 в приміщенні Палацу культури Луцька, повідомляють  організатори.

У ході зустрічі планують залучити лучан до широкої народної коаліції, яка виступить проти корупції та за впровадження реальних реформ, повідомляють організатори.

Для обговорення політичної і суспільної кризи, що складалася в Україні, окрім очільника Одеської області Міхеіла Саакашвілі, на Антикорупційний форум приїдуть голова «Демократичного Альянсу» Василь Гацко, колишній головний редактор журналу «Forbs Україна» Володимир Федорін, екс-заступник міністра економіки Олександр Боровик.

Лідери «Руху за очищення» наголошують: їхня діяльність не запланована як платформа для нової партії.

«Зараз жодна політична сила не може взяти відповідальність за країну та запропонувати позитивного порядку денного. Нас виведе з кризи тільки те, що врятувало Україну від комунізму в 80-90-х, – широка громадська коаліція, яка об’єднує різних людей, різні партії та громадські організації, що мають спільну мету – вивести Україну з цієї пастки, подолати корупцію, провести модернізацію. Тільки це може нас врятувати», – зазначив член Координаційної ради «Руху за очищення» Валерій Пекар.

Форуми по всій країні відбуваються без жодного олігархічного та політичного впливу. Фінансування проводиться за принципом так званого «народного краудфандингу». Збір коштів проводиться через інтернет на спеціальній сторінці. Тут також розміщений детальний звіт про усі надходження та видатки.

Прес-конференція учасників заходу відбудеться 26 лютого о 12.00 в коворкінг-центрі «Репортер», що на проспекті Волі 27, 4-й поверх.

Коментар
25/04/2024 Четвер
25.04.2024
24.04.2024
Афіша
  • Сьогодні
  • Завтра
  • Незабаром