Поліцейські затримали квартирного шахрая із Донеччини

23 Лютого 2016, 13:24
1551

До Луцького відділу поліції із заявою звернувся 25-річний мешканець обласного центру, якого ошукали під час винаймання квартири в місті.

Заява надійшла у понеділок, 22 лютого, близько 22 години, повідомляє прес-служба волинської поліції.

Поліцейські оперативно затримали шахрая. Ним виявився 24-річний житель Мар’їнки Донецької області. Чоловік є вимушеним переселенцем та зареєстрований у місті Коломия.

Позавчора молодик приїхав до обласного центру. Зняв на дві доби квартиру й пропонував її в оренду на тривалі терміни іншим людям. Гроші за проживання брав наперед. Шахрайські дії молодого чоловіка припинили поліцейські.

«Слідчим відкрито кримінальне провадження за статтею 190 (Шахрайство) Кримінального кодексу України. Прошу громадян, які мали справу з цим чоловіком звернутися в Луцький відділ поліції для надання інформації щодо вчинення відносно них шахрайства», – повідомив Ігор Муковоз, начальник Луцького відділу поліції Головного управління національної поліції у Волинській області.

До слова, зловмисника в минулому вже притягували до кримінальної відповідальності за ст. 185 (Крадіжка) та 122 (Умисне середньої тяжкості тілесне ушкодження) Кримінального кодексу України.

Нині вже зареєстровано два факти вчинення цим чоловіком шахрайських дій, які пов’язанні із здачею в оренду житла на території обласного центру.

Правоохоронці звертаються до мешканців міста: якщо ви стали жертвою шахрая, прохання звертатися у Луцький відділ поліції, або повідомити за номером телефону 102.



 

Коментарі
23 Лютого 2016, 16:55
По вул.Чорновола, 2, 6, вул. Кравчука, пр. Волі він теж орудує.
Коментар
20/04/2024 Субота
20.04.2024
19.04.2024
Афіша
  • Сьогодні
  • Завтра
  • Незабаром