Дубнівська: аварійну ситуацію в школі ліквідують протягом місяця

23 Лютого 2016, 12:24
2342

У школі-інтернаті на вулиці Дубнівській знімуть плитку з фасаду третього поверху, аби вона не падала на дітей.

Про це стало відомо на засіданні постійної комісії міської ради з питань планування соціально-економічного розвитку, бюджету та фінансів у вівторок, 23 лютого.

Депутат міської ради Олександр Кравченко поцікавився в начальника управління освіти міста Олега Гребенюка, як можна ліквідувати аварійну ситуацію у школі-інтернаті. Там, за словами депутата, плитка з фасаду може впасти на голову школярам.

«Плитка з другого поверху падає на низ. Якщо так буде і надалі, то вона може впасти дітям на голови», ‒ зазначив Олександр Кравченко.

Олег Гребенюк розповів, що наразі робити ремонти та утеплення буде марним витрачанням грошей. Адже деякі ремонтні роботи планують зробити завдяки фінансуванню НЕФКО.

«Інтернат ми і так передбачаємо ремонтувати. Система НЕФКО профінансує заміну системи енергопостачання. Тому зараз проводити утеплення – нераціональне використання коштів. Це буде зроблено по іншій системі у 2017 році», ‒ зазначив головний освітянин міста.

Проте, виправити ситуацію можна, знявши плитку з фасаду будівлі. На це, за словами Олега Гребенюка, потрібно 4 тисячі гривень. Ще додаткові витрати можуть виникнути, якщо на будівлі з’являться тріщини після зняття.

На комісії вирішили, що наразі управління освіти зобов’язується провести ці роботи протягом місяця, а питання про додаткові витрати комісія розгляне пізніше, якщо на це буде потреба.

Коментар
26/04/2024 Четвер
25.04.2024
Афіша
  • Сьогодні
  • Завтра
  • Незабаром