Експерти поділяться надихаючими ідеями про життя міст

23 Лютого 2016, 11:58
1588

У рамках проекту «Відкритий Університет Майдану»  у місті відбудеться Школа свідомого громадянина.

Школа триватиме 5–6 березня в обласній науковій бібліотеці імені Олени Пчілки, що на вулиці Шопена, 11, повідомляють організатори

Один із лекторів – відомий політолог, політик та експерт Інституту політичної освіти Олександр Солонтай. Окрім нього, лекції проведуть Анна Валєнса, Валерій Пекар та Наталія Склярська.

Щоб стати учасником заходу, слід попередньо зареєструватися.

Учасникам розкажуть про надихаючі ідеї, які змінили життя міст, регіонів і цілих країн, побудову громадянського суспільства та контроль місцевої влади.

Довідка. Відкритий Університет Майдану (ВУМ) – це всеукраїнський рух громадянської освіти, який виник під час «Революції Гідності» на Майдані 2013-14 років. Сьогодні це громадська організація з центром у Києві, яка нараховує 22 регіональних осередки та своєю діяльністю створює та розвиває формати неформальної освіти, самоосвіти, доступної кожному громадянину України. До сьогодні ВУМ залишається майданчиком для висловлення думок про майбутнє України, формування проактивного громадянського суспільства та розвитку громадянських компетенцій.

Коментар
19/04/2024 П'ятниця
19.04.2024
18.04.2024
Афіша
  • Сьогодні
  • Завтра
  • Незабаром