Студентка ЛНТУ перемогла у конкурсі та зустрінеться із міністеркою Мінсоцполітики

27 Березня 2023, 14:33
Фото ілюстративне 694
Фото ілюстративне

Міністерство соціальної політики у партнерстві з Дитячим Фондом ООН UNICEF проводив конкурс «Як соціальна робота змінює світ?» у соціальних мережах.

Учасниками відбору стали студенти України, які навчаються за напрямом «Соціальна робота». Про це йдеться на сайті ЛНТУ.

Для участі у конкурсі необхідно було розмістити пост у соціальній мережі Facebook/Instagram про те, як соціальна робота змінює світ; поставити хештег #ЯкСоцРоботаЗмінюєСвіт та заповнити коротку анкету.

Для авторів постів важливо було продемонструвати нові горизонти в соціальній роботі, власне бачення розвитку соціальної сфери в Україні, зокрема щодо підтримки сімей з дітьми, розвитку сімейних форм виховання.

Днями організатори конкурсу оприлюднили результати відбору, визначивши переможців із понад 100 заявок. Тож до 20 кращих в Україні увійшла студентка другого курсу спеціальності «Соціальне забезпечення» Діана Дмитрук.

Нині студентка збирається у Київ на зустріч із міністеркою соціальної політики Оксаною Жолнович для неформального обговорення перспектив розвитку в галузі соціальної роботи, підтримки сімей з дітьми та забезпечення прав та найкращих інтересів дітей.

Читайте такожСтуденти ЛНТУ попрактикувалися у гімнастиці цигун

 

 

 

Коментар
24/04/2024 Середа
24.04.2024
Афіша
  • Сьогодні
  • Завтра
  • Незабаром