У Луцьку презентують книгу Кевіна Дж. Андерсона «Хребет Дракона»

22 Березня 2023, 13:43
Хребет Дракона 912
Хребет Дракона

Волинська наукова бібліотека імені Олени Пчілки запрошує на презентацію книги всесвітньо відомого американського письменника Кевіна Дж. Андерсона «Хребет Дракона», яка відкриває його нову трилогію «Розбудити дракона».

Подія відбудеться 28 березня о 15:00 у актовій залі бібліотеки (вул. Шопена, 11). Про це Район.Луцьк інформують організатори. 

Модератор заходу Владислав Сукенник директор та головний редактор видавництва «Медіасон», яке отримало права на переклад та видання трилогії Кевіна Андерсона «Розбудити дракона». 

Кевін Дж. Андерсон є американським письменником, який написав і опублікував понад 175 книг, із яких 58 стали національними та світовими бестселерами, а сукупні продажі на тридцяти мовах світу перевищують 23 мільйони примірників. До його найбільш відомих робіт відносяться численні романи у всесвітах «Зоряні війни», «Секретні матеріали», «Дюна», «Супермен», «Бетмен», серії «Сага про сім сонць», трилогії «Терра інкогніта», «Сага про тіні», комікси для DC, Marvel, та багато інших.

«Хребет дракона» –  це політично насичена пригода з мечами, чаклунством, жагою помсти та пізнанням особливостей людських стосунків. Читач занурюється у фантастичний світ, де не залишається місця для безцільних суперечок , коли йдеться про виживання всього людства». На вас чекає розповідь Владислава Сукенника про історію особистого знайомства з Кевіном Дж. Андерсоном, про формування команди, яка працювала над виданням книги, про те, як видавництву «Медіасон» вдалося отримати авторські права на переклад, друк та розповсюдження трилогії «Розбудити дракона» та ще багато цікавого», – йдеться в анонсі.

 

 

Коментар
23/04/2024 Вівторок
23.04.2024
22.04.2024