Лучан кличуть на зустріч із волонтерками

22 Березня 2023, 10:29
Фото ілюстративне 405
Фото ілюстративне

У Луцьку відбудеться перша зустріч у рамках проєкту «Волонтери. Відомі та невідомі історії». 

У форматі панельних дискусій волонтери та волонтерки розказуватимуть про свій досвід; про те, що мотивує їх до роботи; про свої життєві історії, досягнення, плани та виклики. Тема першої зустрічі, як відбудеться 24 березня о 14:00 в приміщенні обласної бібліотеки для юнацтва, – допомога дітям. Про це йдеться на фейсбук-сторінці Заріни Дацик.

«Приходьте самі чи з друзями, родиною, класом. Вікових обмежень не має, як і будь-яких інших теж», – зазначають організатори. 

Героїня першої зустрічі – голова благодійного фонду «Робимо добро дітям» Тетяна Дончева. Діяльність фонду спрямована на допомогу потребуючим верствам населення, малозабезпеченим, багатодітним сім’ям, в першу чергу з числа внутрішньо-переміщених осіб.

«Коли ми дбаємо про підростаюче покоління, показуємо на власному прикладі доброту, милосердя, ми наближаємо нашу перемогу над злом. Найгірша з бід людства, це байдужість, тоді як основний показник цивілізованого суспільства – це турбота та любов до ближнього», – стверджує жінка.

Також досвідом поділиться Ірина Рожанська – координаторка проєкту «СпівДія заради Дітей» у місті Луцьк.

СпівДія заради Дітей –  це дружній простір, де дитина отримує психоемоційну підтримку через програму неформальної освіти: творчі заняття, рухливу та пізнавальну діяльність, взаємодію з іншими дітьми та дорослими.

Для участі заповніть коротку реєстраційну форму за посиланням.

 

Коментар
26/04/2024 П'ятниця
26.04.2024
25.04.2024
Афіша
  • Сьогодні
  • Завтра
  • Незабаром