У Луцькій міській раді діятиме «фейс-контроль»

26 Лютого 2018, 18:32
Луцька міська рада 3543
Луцька міська рада

Луцька міськрада вносить нові правила пропуску в приміщення. 

Із 1 березня поточного року змінять правила пропуску в приміщення виконавчого комітету Луцької міської ради. Для цього будуть використовувати систему контролю та управління доступом (СКУД). 

Подібні пропускні режими вже діють у міських радах деяких міст України. Нововведені зміни не обмежать прав громадян на відвідування міськради. Вони всього лиш впорядкують його процедуру, пропуск працівників і відвідувачів. Ці зміни спрямовані на підвищення й покращення безпеки на вході. Принаймні, так вважають у мерії.

Відповідно до Порядку, персонал та візитерів впускатимуть лише за наявності пластикових електронних перепусток. Їх Ви можете взяти заздалегідь перед відвідуванням або отримати у приміщенні в чергового після того, як пред’явите документ, який завіряє Вашу персону. Потрапити у міськраду можна й іншим способом: використати перепустку виконавчого органу відповідно до цілі відвідування. Для цьогопотрібно зателефонувати і попередити про свій візит. Працівники виконавчого органу зобов'язані впустити Вас у приміщення. 

На сайті Луцької міської ради Ви можете детальніше ознайомитися зі змістом, правилами та положеннями Порядку роботи, управління доступом, використання системи контролю при здійсненні пропускного режиму.

Читайте також: З Луцької міської ради зроблять неприступну цитадель

Коментар
29/03/2024 П'ятниця
29.03.2024
Афіша
  • Сьогодні
  • Завтра
  • Незабаром