«Електромобілі – це наше майбутнє», – голова Княгининівської ОТГ

26 Лютого 2018, 15:13
У Княгининку хочуть встановити електрозаправку 3418
У Княгининку хочуть встановити електрозаправку

У селі Княгининок Луцького району з’явиться електрозаправка.

Про це очільниця ОТГ Олена Твердохліб повідомила в одному з випусків проекту «Громада на мільйон».

Керівниця Княгининівської ОТГ в першому випуску бізнесово-розважального проекту «Громада на мільйон» представила свою бізнес-ідею, яку хоче реалізувати в селі Княгининок: встановити електрозаправку. Адже, за словами Твердохліб, в майбутньому все більше людей переходитиме на електромобілі.

Хоча й Княгининівська громада залишила вже проект, та бізнес-ідею все-таки реалізовуватимуть.

Читайте також: Нафарширували раків наостанок: Княгининівська ОТГ залишила шоу «Громада на мільйон»

«До нас звернувся один із інвесторів, який займається встановленням електрозаправок для пропагування електромобілів в Україні. Тобто вони встановлюють безкоштовно такі заправки на території громад», – розповіла Олена Твердохліб.

Журналісти Район.Луцьк вирішили поцікавитися в голови ОТГ, на якому етапі створення електрозаправки. Очільниця поділилася інформацією, що поки існує усна домовленість між об’єднаною громадою, «Укргазбанком» та компанією «АвтоІнтерпрайз» щодо безкоштовного встановлення електрозаправки на території ОТГ.

За її словами, поки що необхідно отримати технічні умови в районній філії ПАТ «Волиньобленерго» тій юридичній особі, яка буде власником електрозаправки.

Олена Твердохліб
Олена Твердохліб

«Встановити її дуже легко, і можна хоч сьогодні, та процес оформлення документів дуже довгий. Ми планували при реконструкції сільської ради в селі Княгининок отримати ці техумови вже в квітні. Але точно сказати не можу, коли всього доб’ємося. Я маю великі плани, але не всі мені дають їх втілити. Ми працюємо в тому темпі, в якому нам дозволяють працювати всі інстанції, що надаватимуть техумови. Але, звичайно, хотілося б зробити все якнайшвидше», – зазначила Олена Твердохліб.

Як пояснила керівниця ОТГ, електрозаправки планують встановлювати в багатьох місцях на території громади, проте затверджених остаточно планів немає.

«Хочу сказати, що за електрокарами – наше майбутнє», – додала Олена Твердохліб.

Коментар
20/04/2024 Субота
20.04.2024
19.04.2024
Афіша
  • Сьогодні
  • Завтра
  • Незабаром