Опалювальний сезон у Луцьку поки не припинятимуть

20 Березня 2023, 16:47
Опалювальний сезон у Луцьку поки не припинятимуть 1070
Опалювальний сезон у Луцьку поки не припинятимуть

Станом на 20 березня опалювальний сезон у Луцьку триває. Призупиняти його поки не будуть.

Про це пише Суспільне.

Водночас рішення виконкому про призупинення опалювального сезону дозволить комунальникам зробити це, коли середньодобова температура повітря упродовж трьох днів буде перевищувати +8, розповів речник комунального підприємства Луцьктепло Антон Безносиков.

«Поки що ми ще не мали трьох діб поспіль, щоб температура була вищою за +8. Тому наразі сезон триває, але ми стежимо за погодою. Бачимо по прогнозах, що ще не настільки тепло і навіть буде зниження температури», – зазначив речник підприємства.

Зі слів Антона Безносикова, процес припинення опалювального сезону технологічно такий же складний, як і його старт і може тривати не один день.

За коментарем журналісти також звернулися також в обласний гідрометеоцентр. Як розповів черговий синоптик Василь Климюк, цього тижня на Волині очікують теплу погоду. Зокрема 22 та 23 березня температура повітря сягатиме 18 градусів тепла.

Натомість із наступного тижня прогнозують незначне похолодання та дощову погоду. Вночі температура може опускатися до позначки «нуль».

Читайте такожВідмінили планове відключення світла у частині Луцька та прилеглих селах

Коментар
23/04/2024 Вівторок
23.04.2024
09:50
22.04.2024