У Луцьку – новий житловий комплекс від компанії Єврохолдінг

20 Березня 2023, 18:00
U Home РЕКЛАМА 8954
U Home

Людей навколо, тишу, спокійну ніч, тепло, світло, розмови з близькими – ми навчились цінувати усе. Усе, що раніше здавалось банальним і простим, зараз — важливе і незамінне. Ми вдячні тим, хто дбає про наші комфорт, затишок та безпеку.

Будівельна компанія Єврохолдінг – надійна, попри непросту ситуацію працює, відповідально виконуючи всі свої зобов’язання перед покупцями, та впевнена у своїх можливостях. Житло від Єврохолдінг залишається безпечною інвестицією. Протягом останнього року у місті Луцьк введені в експуатацію житловий комплекс Kyiv Sky, два будинки у житловому кварталі Dream Town та два будинки житлового комплексу Orange City у місті Вараш, де власники житла вже будують своє майбутнє.

Працівники у Єврохолдінг амбіційні і уже реалізовують нові проєкти, які здивують ринок нерухомості. Про новий житловий комплекс у Луцьку спілкуємось з керівницею департаменту маркетингу Наталією Терпелюк.

 – Розкажіть про плани вашої компанії, що за новий старт ви анонсуєте?

– Насправді це розкіш – мати плани. Дякуємо ЗСУ, що маємо таку змогу! Цього року ми одночасно здавали іспит на гнучкість і на міцність. Ми не просто продовжили працювати, вводити в експлуатацію об’єкти, а й створюємо та втілюємо у життя нові ідеї. Ми розпочали будівництво нового житлового комплексу U Home. Наша ціль створити якісне житло та благоустрій, якими будуть пишатись мешканці.

 – U Home – цікава назва, як виникла?

 – U – це Ukraine. U – це дім про рідне, про український дух та любов до свого. В U сучасний підхід до наших українських звичаїв та цінностей. Ми беремо традиції та додаємо туди своє креативне бачення, щоб родини могли насолоджуватись сучасним життям з усіма його перевагами та пишатися тим, що ми українці. Цією атмосферою буде пронизаний кожний день створення U Home.

 – Як саме ви бачите житло для сучасного українця?

– У нас велика територія і низька поверховість, а отже, густота заселення невелика. Світлі фасади зі стриманим декором, якісні та екологічні матеріали. Додамо краси подвір’ю рідними калинами, липами, мальвами та милим серцю зеленим різноманіттям. Окрема територія для авто, передбачений великий паркінг для мешканців та гостей. На подвір’ї зона для відпочинку та активних занять спортом, сучасні дитячий простір та арт-об’єкти з національним колоритом. Мешканці перших поверхів матимуть власні тераси.

Комфортні умови проживання детально продумані: великі вікна з натуральним світлом, цікаві планування дозволять втілити найсміливіші ідеї дизайну інтер’єру: просторі кухні, зручні кімнати, гардеробні, панорамні лоджії.

Ми відповідаємо за енергоощадність наших об’єктів, розуміємо, наскільки актуальне зараз це питання. Тому встановлюємо високоякісні, енергозберігаючі, шумоізоляційні вікна. У кожній квартирі встановлюємо індивідуальне опалення і надійні котли. Стіни зводимо з керамічної цегли, використовуємо сучасні методи утеплення фасадів, щоб покращити експлуатаційні характеристики та підвищити рівень звуко-і теплоізоляції. Будівлі матимуть чотири поверхи, та навіть на таку поверховість ми ставимо надійні безшумні ліфти для комфорту мешканців.

– Де розташований U Home?

– Локація цікава. Одночасно можна швидко та легко доїхати до центру міста завдяки зручному транспортному сполученню та насолоджуватись простором та природою передмістя. Це вулиці Ковельська та Левадна. Також у комплексі передбачена власна комерційна інфраструктура. Поряд –все необхідне для щоденного комфортного життя: супермаркети, салони, сервіси, аптеки та багато іншого.

 – Чи можна вже придбати житло у U Home?

– Так, ми вже маємо перших покупців квартир та комерційної нерухомості у новому комплексі U Home. Для зручності та доступності є можливість розтермінування платежів. Також, як у всіх наших об’єктах, на старті будівництва є акційні квартири та лояльні ціни. Тож запрошуємо всіх тих, хто любить своє рідне та хоче жити сучасним життям.

 Компанія Єврохолдінг своєю діяльністю довела, що вона надійний забудовник, керується високими стандартами будівництва та відповідає очікуванням споживача.

Телефонуйте: 050 772 20 22, 063 63 127 37. euroholding.net.ua/uhome

Коментар
19/04/2024 П'ятниця
19.04.2024
18.04.2024
Афіша
  • Сьогодні
  • Завтра
  • Незабаром