ТОП-5 несподіваних подарунків до 8 березня

07 Березня 2018, 14:57
П’ять оригінальних ідей від інтернет-магазину «Ера Електроніки» 7918
П’ять оригінальних ідей від інтернет-магазину «Ера Електроніки»

Свято незабаром, а у вас жодної здогадки, що подарувати? Пропонуємо п’ять оригінальних ідей від інтернет-магазину «Ера Електроніки». Дещо із запропонованого обов’язково підійде як подарунок коханій дівчині, вередливій сестричці або обожнюваній мамі.

Спеціально до 8 березня магазин присвятив приємні знижки на посуд BergHOFF і Cook&Co. До того ж, передбачена доставка з Харкова у будь-які регіоні України. Отже…

№ 1. Відерце для льоду і пляшка вишуканого шампанського

Охолоджений грайливий напій найкраще розкриває свої таємниці. Гідному вину – гідна оправа у вигляді відерця для льоду з ідеально полірованої нержавіючої сталі. Лаконічний дизайн пасуватиме до найвишуканішого сервірування столу.

Вишукане шампанське може стати чудовим подарунком
Вишукане шампанське може стати чудовим подарунком

 

№ 2. Набір для фондю, шоколад, вершки і фрукти

Фондю – це не тільки про сир. Розтоплений шоколад у поєднанні зі шматочками ароматних фруктів – неймовірне блаженство для гурманки. Чудово підійдуть яблука, груші, виноград, ананас, манго, часточки апельсину, полуниця – все, що смакує вашій половинці. Краплинка бренді, лікеру або коньяку і дрібка спецій додадуть невловимої довершеності смаку й аромату. А набір для фондю підтримуватиме масу гарячою і піддатливою стільки, скільки вам заманеться

Набір для фондю розтопить серце вашої гурманки
Набір для фондю розтопить серце вашої гурманки

 

№ 3. Турка або френч-прес і Specialty кава

Кожний засіб заварювання кави відкриває різні грані аромату і смаку. У джезві готується м’який, густий напій з багатим шлейфом. Френч-прес вилучає максимум міцності та шляхетну кислинку. Свіжообсмажені зерна допоможуть адресатці подарунка та її гостям у повній мірі протестувати особливості обох різновидів заварювання. Аби кава якнайдовше тішила насиченим букетом – зверніть увагу на елегантну баночку для зберігання.

Готувати каву в турці - справжнє задоволення
Готувати каву в турці - справжнє задоволення

 

№ 4. Високогірний найароматніший чай і стильний заварювальний чайник

Захопливий тонізувальний напій, улюблена цукерка і декілька хвилин релаксації – що ще потрібно, аби прийти до тями або підбадьоритися. Елегантний заварювальний чайник утворить чудовий настрій та ідеальні умови для приготування чаю. Це дуже доречний подарунок на 8 березня мамі, колезі, подрузі – та кому завгодно.

Стильний чайник
Стильний чайник

 

№ 5. Улюблене вино і набір келихів

Пляшка доброго вина – універсальний засіб привітати з 8 березня. Пропонуємо доповнити подарунок набором відповідних до нагоди келихів.

Вино - завжди відмінний подарунок
Вино - завжди відмінний подарунок

 

В каталозі «Ери Електроніки» – величезний вибір перевірених торгових марок і виробників.

Читайте також: Де у Луцьку купити найсвіжіші квіти з доставкою

Коментар
25/04/2024 Середа
24.04.2024
Афіша
  • Сьогодні
  • Завтра
  • Незабаром