Бруківка та пандуси: у Луцьку планують відремонтувати кілька дворів

19 Березня 2023, 13:20
Бруківка та пандуси: у Луцьку планують відремонтувати кілька дворів 1120
Бруківка та пандуси: у Луцьку планують відремонтувати кілька дворів

У Луцьку відремонтують прибудинкові території на Грушевського та Стрілецькій і зроблять капітальний ремонт проїзду до будинків на Ветеранів.

Інформацію про відповідні тендери Район.Луцьк знайшли на платформі держзакупівель Prozorro.

Департамент ЖКГ Луцька запланував поточний ремонт прибудинкової території по проспекту Грушевського, 22. Очікувана вартість робіт – 1,28 мільйона гривень. Згідно з тендерною документацією мають вивезти сміття, видалити аварійні дерева облаштувати дорогу й тротуари та викласти двір бруківкою.

На двір за адресою Стрілецька, 8 планують витратити до 1,27 мільйона гривень. Планують провести аналогічні роботи з облаштування нового покриття, а також відремонтувати зливову каналізацію.

На Ветеранів мають зробити капітальний ремонт проїзду до будинків №1,3 з вулиці Ветеранів. У тендерній документації йдеться про те, що перед початком робіт на території будівництва видалять зелені насадження та повністю знімуть дорожнє покриття. Проїзну частину покриють новим асфальтом, а тротуари, пішохідні зони та зони біля будинків викладуть бруківкою. Також планують облаштувати пандуси біля під’їздів та облаштувати водовідвід. Насамкінець оновлять дорожню розмітку та вуличне освітлення. Очікувана вартість робіт – 10,3 мільйона гривень.

Коментар
29/03/2024 П'ятниця
29.03.2024
28.03.2024
Афіша
  • Сьогодні
  • Завтра
  • Незабаром