33-й район: товариство «М.Ж.К.» прозвітувало про тижневу роботу

22 Лютого 2016, 14:50
1919

Протягом минулого тижня працівники товариства «М.Ж.К» відповідно до графіка поремонтували  внутрішньобудинкові мережі,  електрощитові, замінили трубопровід холодної води і вивезли п’ять машин сміття.

Звіт роботи «М.Ж.К.» опублікували на сайті Луцької міської ради.
 
Поремонтували електрощитові, внутрішньобудинкові мережі та поверхові електрощитки у житлових будинках на проспектах Відродження  № 41-А, 53 та на  Соборності № 6.

Замінили ділянки трубопроводу системи холодного водопостачання в підвальному приміщенні ІV під'їзду житлового будинку № 45 на вулиці Гордіюк.  Такі ж роботи виконані в підвальному приміщенні ІІ під'їзду житлового будинку № 2 на вулиці Кравчука.

Замінили трубопровід системи гарячого водопостачання в підвальному приміщенні ІІ під'їзду житлового будинку № 7 на проспекті Мододі.

Також  замінили запірної арматури системи гарячого водопостачання в житловому будинку № 4 на проспекті Молоді та замінили запірну арматуру на стояках системи холодного водопостачання в підвальному приміщенні житлового будинку № 3-А.

Вивезли п’ять машини твердих побутових відходів.

Нагадаємо, на проспекті Соборності,32-Б протікає дах багатоквартирного будинку, попри те, що комунальники ремонтували покрівлю.

Коментар
29/03/2024 Четвер
28.03.2024
Афіша
  • Сьогодні
  • Завтра
  • Незабаром