У Волинському національному університеті імені Лесі Українки відбувся майстер-клас із китайської мови

17 Березня 2023, 16:10
Учасники майстер-класу 1185
Учасники майстер-класу

У Волинському національному університеті імені Лесі Українки відбувся майстер-клас із китайської мови для учнів Боратинського ліцею. 

Захід 16 березня організував факультет міжнародних відносин. Про це пишуть на сайті вишу. 

На зустрічі були присутні ректор Анатолій Цьось, проректор з навчальної роботи та рекрутації Юрій Громик, деканеса факультету міжнародних відносин Антоніна Шуляк, представники студентського самоврядування. Майстер-клас провела викладачка кафедри іноземних мов та перекладу факультету міжнародних відносин Ольга Катрич.

Проректор Юрій Громик розповів про ВНУ імені Лесі Українки і навчальний процес у ньому. 

«Сподіваємося, що перебування в університеті зіграє у вашому житті важливу роль. Віримо, що вам тут сподобається. Сьогодні з вами працюватимуть і спілкуватимуться викладачі одного з найяскравіших факультетів – факультету міжнародних відносин», – заявив Юрій Громик.

Потім присутні ознайомилися з азами китайської мови та культурою східної країни. Окрім цього, учасники дійства долучилися до написання ієрогліфів, зокрема практикувалися у написанні слова «весна» китайською мовою. 

«Ми дуже тішимося, що знайшли такого фахівця, який другий рік викладає на нашому факультеті китайську мову», – резюмувала Антоніна Шуляк.

Наприкінці майстер-класу учасники поділилися враженнями та зробили спільне фото.

 

Коментар
18/04/2024 Середа
17.04.2024
Афіша
  • Сьогодні
  • Завтра
  • Незабаром