У Луцьку оголосили конкурс на перевезення пасажирів на приміських маршрутах

16 Березня 2023, 14:52
Фото ілюстративне 1335
Фото ілюстративне

Оголосили конкурс на перевезення пасажирів на автобусних маршрутах загального користування №56 «Луцьк – Озденіж» (вихід 2), №58 «Луцьк – Сьомаки»,  №59 «Луцьк – Небіжка».

 

Таке рішення прийняли під час засідання виконавчого комітету Луцької міської ради 15 березня, – передає журналістка Район.Луцьк

Останній термін подання документів – 3 травня до 11:00. Дата проведення конкурсу – 23 травня. Участь у конкурсі можуть брати автобуси категорії М3 класу І, ІІ, ІІІ, категорії М2 класу А, В з екологічними показниками не нижче Євро-2.

Перевізник, який визначений переможцем у конкурсі на перевезення пасажирів автомобільним транспортом, до затвердження результатів конкурсу забезпечує на транспортних засобах, які пропонуються для роботи на автобусному маршруті, з резервними включно, наявність працездатного обладнання автоматизованої системи обліку оплати проїзду, системи GPS-моніторингу громадського транспорту, системи автоматичного сповіщення пасажирів, системи відеоспостереження.

Після затвердження результатів конкурсу укладає з організатором перевезень та оператором тристоронній договір про організацію та обслуговування електронних систем в громадському транспорті Луцької міської територіальної громади на приміських автобусних маршрутах. Термін дії договорів на перевезення пасажирів автомобільним транспортом становить п’ять років.

До проведення конкурсу та затвердження результатів тимчасовим перевізником визначили ФОП Тимощука М.С.

Читайте такожАвтобус Ківерці – Рожище – Луцьк відновив курсування через п'ять місяців перерви

 

 

Коментар
28/03/2024 Четвер
28.03.2024
Афіша
  • Сьогодні
  • Завтра
  • Незабаром