Школяр Підгайцівської громади – серед слухачів Єврошколи

15 Березня 2023, 17:51
Школяр Підгайцівської громади – серед слухачів Єврошколи 1070
Школяр Підгайцівської громади – серед слухачів Єврошколи

Президент Євроклубу «Сузір'я» Піддубцівського ліцею Підгайцівської сільради Максим Юрковський пройшов два етапи відбору і став слухачем Єврошколи, відбір до якої на початку 2023 року оголосило Представництво ЄС в Україні.

Координаторка Євроклубу у Піддубцівському ліцеї Ольга Чухілевич розповіла, що в рамках програми EU Study Days старшокласникам надають можливість дізнатися більше про Європейський Союз та відносини між ЄС та Україною від ключових європейських та українських експертів у цій сфері. Про це йдеться на сайті Підгайцівської громади. 

Вони зможуть прослухати відеолекції або презентації від дипломатів та експертів Представництва ЄС в Україні, провідних європейських та українських експертів, викладачів, практиків. Для них організовуватимуть вебінари, відкриті дискусії, творчі майстерні, дебати, ігри та інші інтерактивні заходи на платформах Zoom/Webex.

Європейські дипломати та експерти розкажуть про підтримку України Європейським Союзом, пріоритети допомоги ЄС у післявоєнній відбудові України, ознайомлять з програмами та проєктами ЄС в Україні.

20 найкращих слухачів з-поміж школярів, які пройшли навчання в Єврошколі, візьмуть участь у літній та зимовій школах в очному форматі. 

 
  • « ПОВЕРНУТИСЯ
    « ПОВЕРНУТИСЯ
Коментар
28/03/2024 Четвер
28.03.2024
Афіша
  • Сьогодні
  • Завтра
  • Незабаром