Луцький двір: сміття викидають з балконів

22 Лютого 2016, 13:44
2802

Мешканка будинку на вулиці Озерецькій, 12 скаржиться, що часто сусіди викидають сміття з балконів, а в дворі погано прибирають.

Вона розповідає,що найбільше у дворі проблем створюють самі мешканці. Адже попри те, що прибудинкову територію прибирають погано та невчасно, мешканці будинку часто викидають сміття просто з балкона.

«Кидають пакети та витрушують килими з балкона. І недопалків завжди купа валяється під будинком», – розповіла пані Ніна.

Не справляється з своїми обов’язками, на думку жінки, і двірник. Мешканка каже, що територія завжди погано прибрана. Особливо це відчувається влітку та восени, коли з дерев починають сипатися стиглі ягоди.

«Черешні, алича, шовковиця – все падає під ноги і так лишається. Коли дощ, ця грязюка чвакає під ногами», – скаржиться жінка.

Окрім того, дитячий майданчик подекуди потребує ремонту. Пані Ніна розповідає, що робили його за кошти мешканців. Аби пофарбувати відпочинкову зону, зараз також здають гроші самі жителі багатоповерхівки. Проте деякі каруселі уже зносилися, їх теж треба ремонтувати.

«Он там лавки вже старі і каруселі порозвалювалися», – вказав один з мешканців будинку. 
















 

Використання цього матеріалу без дозволу редакції «Район.Луцьк» заборонене. Авторські права захищені українським і міжнародним законодавством. Під «використанням» мається на увазі повна або часткова републікація цього матеріалу на сторінках інших інтернет-видань (окрім соціальних медіа). Щодо використання матеріалу телефонуйте +38 066 413 29 28 або пишіть на редакційну електронну адресу [email protected].

Коментар
20/04/2024 Субота
20.04.2024
19.04.2024
Афіша
  • Сьогодні
  • Завтра
  • Незабаром