Луцький зоопарк матиме власну марку

15 Березня 2023, 14:38
Луцький зоопарк 1197
Луцький зоопарк

Директорка Луцького зоопарку Людмила Денисенко розповіла про роботу комунального підприємства.

Вона відзначила, що за останні п'ять років значно збільшилась кількість відвідувачів зоопарку. Найскладніші роки – це період карантину під час ковіду і, звісно, початок війни. Про це йдеться на сайті Луцькради. 

Підприємство має власну сувенірну продукцію: календарі, блокноти, путівники, книжки, буклети, кружки тощо. 

«Новинка – це поштові марки із зображанням тварин зоопарку. Це черговий спосіб популяризації нашого міста як туристичного», - зазначила Людмила Денисенко.

Підприємство є учасником важливих урядових ініціатив наукового та просвітницького спрямування. Найбільше співпрацює з Міністерством захисту довкілля та природних ресурсів України (участь у нарадах, розробка правил утримання тварин у зоологічних установах). Також КП «Луцький зоопарк» є учасником Плану щодо збереження та відтворення зубра в Україні на 2023–2027 роки. У зоні відповідальності підприємства – організація та проведення заходів із комунікації, освіти та обізнаності населення щодо цього виду. Працівники зоопарку організовують багато цікавих тематичних заходів, благодійних акцій, екскурсій.

«Дуже хочеться розширити територію. Наш зоопарк є найменшим в Україні – 4,3 гектара. Болючим питанням є приміщення для працівників зоопарку. Адже зараз немає можливості проводити семінари та зустрічі на різноманітну тематику. Тому ми будемо працювати над цим», – наголосила директорка комунального підприємства «Луцький зоопарк» Людмила Денисенко.

Коментар
28/04/2024 Неділя
28.04.2024
27.04.2024