Учні школи № 24 побували на екскурсії у КП «Ласка»

22 Лютого 2016, 11:51
2131

У комунальному підприємстві «Ласка» організували пізнавальну екскурсію для учнів школи № 24.

Як гостинець для чотирилапих діти зібрали крупу та мисочки для тварин. Учні цікавилися, як саме тварини потрапили до підприємства, навіть розпитували, де керівництво бере кошти, щоб прогодувати таку кількість тварин, повідомляють у КП «Ласка».

Опісля екскурсії директор комунального підприємства Дана Новарук розповіла дітям, як правильно поводитися з бездомними тваринами і  домашніми улюбленцями. Виявилося, чи не усі дітлахи мають вдома тварин.

«Діти тягнуться до природи, до тварин. Це у них закладено генетично – добро і любов у серцях. Головне навчити, підказати, як правильно допомогти тварині, не поранившись при цьому»,  – каже директорка КП «Ласка».

Часто у підприємство телефонують діти, які знайшли цуценят чи поранену тварину. Працівники завжди наголошують, щоб самі не підходили, чекали їхнього приїзду.  

«У цуценят може бути агресивна мама. Поранена тварина може вкусити від болю. Добро у серці формує особистість, і це прекрасно, коли діти хочуть допомогти меншій істоті. Ми завжди радо вітаємо усіх охочих відвідати наше підприємство і завжди навчаємо дітей чогось нового»,  – розповідає Дана Новарчук.

Фотографії надали у КП Ласка










Коментар
25/04/2024 Четвер
25.04.2024
Афіша
  • Сьогодні
  • Завтра
  • Незабаром