Розповіли, як пройшов перший Кайдзен тур на «Теремно Хліб»

24 Лютого 2018, 17:28
На підприємстві «Теремно Хліб» відбувся Кайдзен тур 5643
На підприємстві «Теремно Хліб» відбувся Кайдзен тур

На базі підприємства «Теремно Хліб» відбувся перший Кайдзен тур у четвер, 22 лютого.

Про це йдеться на сторінці підприємства у Facebook.

«Це спільний проект з командою Кайдзен Клубу України, чиї представники постійно проводять подібні тури з компаніями по всій Україні та навіть за кордоном» – повідомляють на сторінці.

Метою даних турів є обмін практичним досвідом, впровадження ощадливого виробництва на виробничих підприємствах.

Захід розпочався з привітання та вступного слова голови правління Андрія Тищенка, який подякував за увагу до підприємства  «Теремно Хліб» і побажав, аби всі отримали якнайбільше нових знань.

Метою даних турів є обмін практичним досвідом, впровадження ощадливого виробництва на виробничих підприємствах
Метою даних турів є обмін практичним досвідом, впровадження ощадливого виробництва на виробничих підприємствах

Загалом про компанію та її історію розповіла очільниця відділу маркетингу Олександра Борук. Вона ознайомила учасників з діяльністю заводу, його асортиментом та заходами, що постійно проводять.

А вже теоретичну частину туру розпочав керівник відділу з впровадження Lean Дмитро Пуха. Зокрема він розповів про боротьбу зі спротивом при впровадженні філософії Кайдзен на ПАТ «Теремно Хліб», систему пропозицій «Кайдзен ідеї», впровадження та основні досягнення реалізації системи 5S.

Селфі під час Кайдзен туру
Селфі під час Кайдзен туру

Наступний фахівець з впровадження Lean Валерій Кухарчук поділився з учасниками, як домогтися вчасного виявлення та усунення аномалій на виробничих лініях – система червоних ярликів та Trouble ticket, також про вирішення проблем на рівні топ-менеджменту – Problem Solving, і про особливості впровадження комплексної системи ощадливого виробництва ТРМ.

На цьому теоретичну часину закінчили. Далі тур проходив безпосередньо на виробництві, де учасники могли на власні очі побачити реалізацію системи 5S та решту інструментів ощадливого виробництва. Директорка департаменту виробництва Інна Іпатюк з великою гостинністю провела екскурсію та відповіла на запитання візитерів.

На підприємстві «Теремно Хліб»
На підприємстві «Теремно Хліб»

Впродовж всього заходу гостей пригощали смачними виробами підприємства «Теремно Хліб».

«Безсумнівно, компаніям, які тільки збираються впроваджувати Кайдзен, було дуже корисно відвідати ПАТ «Теремно Хліб», – йдеться в дописі.

На завершення Кайдзен туру учасники підбили підсумки та обговорили побачене на підприємстві, а також обмінялися враженнями та оцінили проекти, що впроваджують на підприємстві «Теремно Хліб».

Підприємство «Теремно Хліб» відкрите до нових відвідувачів, завжди готове поділитися знаннями та досвідом. Тому Кайдзен тури проводитимуть й надалі.

До слова, Кайдзен – японська філософія або практика, яка фокусується на безперервному вдосконаленні процесів виробництва, розробки, допоміжних бізнес-процесів і управління, а також всіх аспектів життя організації.

Читайте також: Хліб у Луцьку найближчими днями не дорожчатиме, – «Теремно»

Підприємство «Теремно Хліб» відкрите до нових відвідувачів, завжди готове поділитися знаннями та досвідом
Підприємство «Теремно Хліб» відкрите до нових відвідувачів, завжди готове поділитися знаннями та досвідом

 

Коментар
26/04/2024 Четвер
25.04.2024
Афіша
  • Сьогодні
  • Завтра
  • Незабаром