Театральний майдан: лучани прийшли на віче, щоб обговорити державні проблеми

21 Лютого 2016, 16:46
1661

Учасники акції у центрі міста говорили про неминучість «третього Майдану», відставку уряду Яценюка та припинення впливу Росії на Україну.

Провели акцію на Театральному майдані у неділю, 21 лютого – пише Волинське Агентство Розслідувань.

На неї прийшли представники «Народного контролю», ВО «Свобода», ВО «Батьківщина», «Самооборони Волині», «Автомайдану Волині» та інших організацій. У своїх виступах спікери Володимир Бут-Гусаїм, Роман Перванчук, Іван Мирка, Богдан Климчук, Володимир Жуков, Олег Бондарук, Володимир Жуков, Богдан Усік та інші закликали українців єднатися та починати оновлення країни із себе.

Звучали на майдані й радикальніші меседжі. Перванчук згадав про дострокові парламентські вибори, а Усік заявив про неминучість «третього Майдану».

Наприкінці Бут-Гусаїм зачитав резолюцію мітингу, де вимагають відставку уряду Яценюка, зокрема міністра внутрішніх справ Арсена Авакова, а також генпрокурора Віктора Шокіна, покарати винних у злочинах проти майданівців, припинити переслідування бійців 51-ої бригади і вплив Росії на Україну «в економічній, інформаційній, духовній та інших сферах».

 

Коментар
26/04/2024 П'ятниця
26.04.2024
25.04.2024
Афіша
  • Сьогодні
  • Завтра
  • Незабаром