У Луцьку благодійники передали українським воїнам техніки на 300 тисяч гривень

08 Березня 2023, 11:34
У Луцьку благодійники передали українським вохнам техніки на 300 тисяч гривень 1130
У Луцьку благодійники передали українським вохнам техніки на 300 тисяч гривень

У Луцьку благодійники передали бійцям 14 окремої механізованої бригади імені князя Романа Великого техніку та прилади вартістю понад 300 тисяч гривень.

До збору коштів, який тривав чотири місяці, долучилися понад 150 людей. Більшість із них пенсіонери, – розповів Суспільному ініціатор збору Віталій Іваницький.

«Придбали дрон Мавік-3, до нього дві системи скидування гранати, два тепловізори, мобільний комплекс оптико-електронний комплекс контрбатарейної боротьби для артилерії і на залишок коштів придбали два біноклі», – говорить лучанин.

 

Боєць на псевдо Док каже: безпілотний літальний апарат – незамінний інструмент для розвідки: «З самого початку війни користуємось. Одна пташка живе на полі бою 2-3 доби. Кожна така, хоч і на вигляд маленька дрібниця, але вона врятує не одне життя».

Як розповіла тимчасова виконувачка обов'язків заступника командира бригади Оксана Ткачук, усі прилади якнайшвидше передадуть воїнам на передові позиції.

«Хлопців на передовій це мотивує, це розуміння того, що вони не самі, що за спиною є люди, які про них пам’ятають, дбають, допомагають», – додала військовослужбовиця.

 

 

Коментар
19/04/2024 П'ятниця
19.04.2024
Афіша
  • Сьогодні
  • Завтра
  • Незабаром