У Луцьку провели в останню путь загиблого Андрія Ніколайчука

07 Березня 2023, 18:12
Андрій Ніколайчук 1810
Андрій Ніколайчук

У Луцьку попрощалися з загиблим воїном Андрієм Ніколайчуком

Прощання із військовослужбовцем відбулося у Святотроїцькому соборі Луцька у вівторок, 7 березня. Там побувала і журналістка Район.Луцьк.

Читайте також: У Луцьку попрощаються з Андрієм Ніколайчуком

В Україну в рамках обміну полонених повернули тіло лучанина, який загинув на «Азовсталі»

Андрій загинув 12 квітня 2022 року під час виконання бойового завдання щодо захисту територіальної цілісності та незалежності України на металургійному комбінаті «Азовсталь» у місті Маріуполь.

 Вшанувати пам’ять загиблого зібралися колишні товариші по службі, рідні, знайомі та небайдужі жителі Луцька.

«До того, як піти на службу в армію за контрактом до окремого загону спеціального призначення «Азов», Андрій працював в міліції» – каже його товариш по службі.

У храмі під час служіння десятки людей схилили голови перед кашкетом і труною бійця.

 

«Востаннє бачила Андрія два роки тому, він тоді приїздив на Різдво. В нас традиція – на Різдво вся родина збирається. Це востаннє він приїздив до сім’ї, після свята повернувся в частину. Він ніколи не жалівся, ніколи нічого не розповідав про службу. В нас на шість двоюрідних сестер він один брат був, завжди дуже добрі стосунки мав з сестрами, дуже їх любив. В нього самого два сина залишились. Він не курив, не пив, був добрий і ввічливий», – розповідає Галина, рідна тітка Андрія.

«Я не знала загиблого, але втратила вже кількох близьких хлопців, що не повернулися з бойових завдань. Тому приходжу на похорони бійців з почуттям вдячності і поваги, адже вони віддали свої життя, щоб ми могли жити», – ділиться Олена.

Редакція Район.Луцьк виражає щирі співчуття родині загиблого.

 

Коментар
27/04/2024 Субота
27.04.2024
26.04.2024