У Луцькому ВПУ будівництва та архітектури відкрили Центр професійних компетентностей

07 Березня 2023, 09:55
У Луцькому ВПУ будівництва та архітектури відкрили Центр професійних компетентностей 1130
У Луцькому ВПУ будівництва та архітектури відкрили Центр професійних компетентностей

Днями на базі Луцького ВПУ будівництва та архітектури відкрили Центр професійних компетентностей для майбутніх слюсарів-сантехніків.

Про це повідомили на сайті Волинської ОДА.

Зокрема, ВПУ отримало навчальні стенди, за допомогою яких інсталятори навчатимуться монтувати сучасні системи водопостачання та водовідведення. Відповідне обладнання надали виробники високоякісного сантехнічного обладнання GROHE (Німеччина).

Також компанія в рамках своєї соціальної програми «Професійне навчання і освіта сантехніків-інсталяторів GROHE (GIVE)» забезпечить заклад професійної освіти витратними матеріалами, буде проводити майстер-класи та повний супровід експлуатації обладнання.

Під час відкриття Центру професійних компетентностей, представник компанії в Україні Андрій Рудик наголосив на важливості підтримки професійної освіти в Україні, її розвитку та оновлення. Цьому й покликана сприяти соціальна ініціатива компанії GROHE.

В свою чергу, директор Луцького ВПУ будівництва та архітектури Володимир Шмігель відзначив, що здобувачі освіти тепер мають змогу навчатися на сучасному обладнанні, і саме це робить їх конкурентоспроможними та затребуваними на ринку праці.

Довідково

GROHE – один із найбільших виробників і світовий лідeр з продажу сантехнічного обладнання. У штаті компанії понад 6 000 співробітників в 150 країнах світу. З 2014 року бренд GROHE є частиною портфоліо LIXIL – провідного японського виробника сантехніки і товарів для дому. GROHE має 5 виробничих майданчиків: в м. Хемер (Німеччина), м. Лаар (Німеччина), м. Порта-Вестфаліка (Німеччина), м. Албергарія (Португалія) та районі Клаенг (Таїланд).

Коментар
28/03/2024 Четвер
28.03.2024
27.03.2024
20:39