У Луцьку на баскетбольному турнірі збирали гроші для спецпризначенців

06 Березня 2023, 15:30
У Луцьку на баскетбольному турнірі збирали гроші для спецпризначенців 855
У Луцьку на баскетбольному турнірі збирали гроші для спецпризначенців

Вихідними відбувся черговий благодійний турнір, ініційований БК «Старий Луцьк-Університет» та підтриманий ГО «Автомайдан», органами влади та бізнесом. 

Про це повідомили у Волинській обласній раді.

Змагання з баскетболу приурочили збору коштів для окремого загону спеціального призначення ССО ЗСУ «Любарт». Боєць підрозділу на псевдо «Франч» розповів, що зараз його побратими акумулюють кошти на дрони, які дозволяють значно ефективніше виконувати бойові завдання і, при цьому, рятують життя наших воїнів. Він висловив вдячність організаторам та учасникам благодійного турніру за намір допомогти.

У баскетбольному поєдинку зійшлися чотири команди: «Обласна влада», «Міська влада», «Бізнес» і «Збірна Луцька». Кожну з команд підсилили професійні гравці БК «Старий Луцьк-Університет».

Окрім азартної і видовищної гри уболівальники мали змогу також оглянути виставку військових трофеїв, долучитися до плетіння маскувальних сіток та взяти участь в атракціоні  «Лусни путлєра». І, звісно ж, кожен донатив для потреб спецпризначенців «Любарта». Лише під час турніру його учасники та вболівальники зібрали понад 60 тисяч гривень. Збір ще триватиме через соціальні мережі, посильний внесок має намір зробити і волинський бізнес. Про остаточну суму благодійних коштів ініціатор турніру – баскетбольний клуб прозвітує невдовзі.

Коментар
24/04/2024 Вівторок
23.04.2024
Афіша
  • Сьогодні
  • Завтра
  • Незабаром