Відродження: в одному з дворів ні пройти, ні проїхати

23 Лютого 2018, 00:32
Бульдозер загородив усю дорогу 2056
Бульдозер загородив усю дорогу

На проспекті Відродження у Луцьку - справжнісінький безлад. Повно болота, будівельної техніки, невдоволені лучани. А все це через будівництво торгово-офісного центру,яке не узгодили із мешканцями сусіднього будинку.

Межі будівництва не лише розширили, а ще й загородили вихід з двору пішоходам й автомобілям. Тому, перші змушені ходити по проїжджій частині, а ті хто за кермом - втрапляти у халепи.

 

У цьому ж дворі бачимо поліцію, але як з'ясувалось, цю проблему вони вирішувати не збираються. Кажуть, приїхали на виклик по ДТП. У автомобіль жителя двору врізалась будівельна машина BobCat.

«Я вам пояснюю, ми приїхали на виклик по ДТП і працюємо над ним. Подзвоніть на лінію 102, зареструйте виклик і до вас приїде інший екіпаж розбиратись на місце події», – сказав патрульний поліцейський Ігор Гапонюк.

Жителька будинку Наталія Герасим'юк зателефонувала на гарячу лінію патрульних, обіцяли приїхати. Та минуло півтори години, а поліції так і не було. Хто ж має піклуватись про безпеку лучан?

Дивно, але це ще не всі проблеми, пов'язані з цим будівництвом. Лучани помітили, як будівельники зливають нечистоти у річку Сапалаївку, яка зовсім поруч. 

Люди розчаровані та ображені, адже їхню думку враховувати і близько не збираються. Байдуже, що комусь потрібно їхати на роботу, водити дітей у дитсадок та безпечно почуватись у своєму дворі.

Коментар
19/04/2024 П'ятниця
19.04.2024
Афіша
  • Сьогодні
  • Завтра
  • Незабаром