У Боратині відбувся фінальний тур чемпіонату громади з волейболу

06 Березня 2023, 10:42
У Боратині відбувся фінальний тур чемпіонату громади з волейболу 1385
У Боратині відбувся фінальний тур чемпіонату громади з волейболу

У лютому-березні 2023 року відбувся чемпіонат Боратинської територіальної громади з волейболу серед молоді.

Про це йдеться на сайті громади.

У змаганнях взяли участь такі команди: команда Боратинського ліцею, команда с. Радомишль; команда с. Лаврів; та перша і друга команди с. Боратин. Заключний тур, який проходив у Боратині, мав визначити переможця у першому чемпіонаті Боратинської громади з волейболу серед молоді у 2023 році.

В першій грі команда Радомишля не без труднощів здолала Боратинський ліцей з рахунком 2:1, але у другій грі поступилася першій команді Боратина та в підсумку посіла 4 місце. У наступній грі молода команда Боратинського ліцею поступилася більш досвідченій команді з Лаврова і залишилася на 5 місці. Третє місце з 5 очками посіла друга команда з Боратина.

У вирішальній грі за перше місце зустрілися команди с. Боратин (перша) та команда с. Лаврів. Перша партія була за командою з Лаврова, яка більш активно грала в атаці. У другій партії, через вдалу гру в захисті, перевагу здобули боратинці. У вирішальній третій партії, за активної підтримки своїх вболівальників, господарі змагань з різницею у три очки перемогли своїх суперників.

По завершенню змагань призери та переможці були нагородженні грамотами, а команда-переможець — кубком від організаторів змагань.

Читайте такожБоратинські школярі здобули третє місце на конкурсі читців творів Лесі Українки

Коментар
19/04/2024 П'ятниця
19.04.2024
Афіша
  • Сьогодні
  • Завтра
  • Незабаром