У Луцьку майже 70 випускників Академії рекреаційних технологій і права отримали дипломи

03 Березня 2023, 17:43
Випускники 1696
Випускники

Дипломи магістра отримали майже 70 випускників Академії рекреаційних технологій і права за трьома спеціальностями: «Фізична терапія, ерготерапія», «Фізична культура і спорт», а також «Освітні, педагогічні науки». 

Привітати магістрантів прийшли перший заступник голови обласної ради Юрій Поліщук, начальник регіонального центру з фізичної культури і спорту осіб з інвалідністю «Інваспорт», депутат облради Віктор Галан-Влащук та також професорсько-викладацький склад вишу. Про це йдеться на сторінці Волинської облради у фейсбуці.

Нагадаємо, серед новоспечених магістрів – і голова Луцької райради Олександр Омельчук

Ректорка академії, депутатка обласної ради Людмила Стасюк акцентувала увагу на тому, що спеціальності, за якими сьогодні випускаються магістри, є дуже затребуваними на ринку праці,  побажала дипломованим фахівцям успіхів і високих досягнень в кар’єрі.  

«Цьогоріч підсумкову атестацію в нашій академії проходили відомі не лише в Україні, але і за її межами спортсмени з різних видів спорту: легкої атлетики, футболу, спортивної боротьби. За рейтингом інформаційної системи «Вступ.Освіта.ua» наш заклад посів 22 місце серед 127 приватних вишів України, а на Волині ми маємо першість. Станом на сьогодні в академії навчається 830, а випустилося – 1636 студентів», – розповіла вона.

Людмила Стасюк також вручила нагороди кращим випускам.

Випускники висловили слова подяки своїм наставникам, а також пообіцяли здобуті в академії знання застосовувати на практиці.

Коментар
28/04/2024 Неділя
28.04.2024
27.04.2024