Власників електрокарів усе більше: де поремонтувати батарею з авто у Луцьку

06 Березня 2023, 09:30
Ремонт 1824
Ремонт

Дослідження ринку електромобілів дало змогу побачити, що за 11 місяців 2022 року в Україну ввезли 11 700 електрокарів – на 28% більше, ніж за відповідний період минулого року (9 130 штук). 

Торік, в середньому, в Україну ввозили 830 електрокарів на місяць. У перший місяць вторгнення РФ кількість імпортованих авто скоротилась до 195 електрокарів на місяць, натомість вже у квітні збільшилась удвічі й відтоді поступово зростала. 

Сплеск ввезень електроавто зафіксували у серпні. Тоді кількість електрокарів за місяць зросла у понад два рази – до 1540 електрокарів

Якщо ви є власником електричного або гібридного автомобіля, то, як правило, у вашому авто є високовольтна батарея, яка є однією з найважливіших складових вашого автомобіля. Оскільки високовольтні батареї є досить складними технологічними виробами, їх ремонт та обслуговування може бути дуже складним завданням. 

Проте, якщо у вас виникли проблеми пов’язані з батареєю, ви можете звернутися на СТО у Луцьку, яке спеціалізується на їх ремонті. Одне з таких СТО – Pribalt Service, яке спеціалізується на ремонті високовольтних батарей. 

Pribalt Service пропонує широкий спектр послуг. Однією з основних послуг, які пропонує СТО, є балансування високовольтних батарей.

Балансування є процесом, який дозволяє зберігати оптимальний рівень заряду всіх елементів батареї, що забезпечує її ефективну роботу та підвищує тривалість її експлуатації, діагностику високовольтних батарей, яка дозволяє точно визначити проблему та розробити оптимальний план ремонту.

Висококваліфіковані фахівці СТО Pribalt Service можуть встановити та перевірити високовольтні батареї різних марок електромобілів, забезпечивши швидку та якісну роботу.

Крім того, Pribalt Service використовує найсучасніші технології та обладнання для виконання ремонту високовольтних батарей, що гарантує високу якість послуг та швидке вирішення проблем. 

Також СТО забезпечує своїх клієнтів зручним та швидким сервісом, що дозволяє ефективно вирішувати будь-які проблеми, пов'язані з високовольтними батареями.

Сервіс знаходиться на Карбишева, 1 в Луцьку. Телефон – 050 371 0100.

Коментар
19/04/2024 П'ятниця
19.04.2024
Афіша
  • Сьогодні
  • Завтра
  • Незабаром