У дитсадку села Липини діти виготовили окопні свічки на передову

03 Березня 2023, 10:33
У дитсадку села Липини діти виготовили окопні свічки на передову 1367
У дитсадку села Липини діти виготовили окопні свічки на передову

З десяток патріотичних окопних свічок, виготовлених вихованцями старшої групи Липинського дитсадка «Оленька», найближчим часом поїдуть на передову.

Діти вчилися виготовляти окопні свічки під час заняття з патріотичного виховання у садку. Аби свічки несли тепло не лише фізичне, а й емоційне, задекорували свої баночки патріотичними малюнками. Про це йдеться на сайті Підгайцівської громади. 

Разом із вихователями принесли їх у волонтерський центр, де окопні свічки у великих об'ємах роблять мешканці села та працівники адмінбудівлі Липинського старостинського округу. Лише за грудень 2022 року дорослі волонтери виготовили та відправили на фронт понад 1500 окопних свічок.

Екскурсію малюкам провела освітянка та волонтерка, директорка Центру професійного розвитку педагогічних працівників Підгайцівської сільської ради Світлана Зінкевич, яка розповіла, яким чином і з яких матеріалів виготовляють свічки. 

Свої свічечки дітлахи прикрасили патріотичними малюнками. Найближчим часом їх, разом з іншими корисностями, передадуть воїнам ЗСУ.

Коментар
27/04/2024 П'ятниця
26.04.2024