У міськраді відповіли на петицію про «МакДональдз»

20 Лютого 2016, 18:39
2617 Джерело: ua-retail.com

У міській раді пообіцяла, якщо компанія «МакДональдз» звернеться із пропозицією відкрити свій заклад у місті, то вони проінформують автора звернення і запевнили, що не мають права втручатися в господарську діяльність.

Микола Мороз запропонував запросити «МакДональдз» у Луцьк.

Петицію підписали 345 осіб з 300 потрібних, щоб її розглянули у міськраді. У п’ятницю, 19 лютого, на звернення відповіли.
 
«Умови відкриття закладу швидкого харчування на умовах франшизи McDonalds є у вільному доступі на сайті відповідної компанії в розділі «Як стати партнером МакДональдз®», – щонайперше повідомили у міськраді.

Нагадали, що на сайті Луцької міської ради (в тому числі у розділі «Інвесторам»), періодично в газеті «Луцький замок» для суб`єктів господарювання пропонується ряд можливостей для реалізації своїх бізнес-проектів, одним з яких може бути відкриття вищезазначеного закладу харчування.

Також проінформували, що відповідно до чинного законодавства міська рада не має права втручатися в господарську діяльність суб`єктів господарювання та врегульовувати договірні відносини з партнерами та контрагентами.

«Водночас звернення взяте до уваги Луцькою міською радою та в разі звернень суб`єктів господарювання з приводу відкриття закладів їм буде проінформовано про Ваші побажання», – наголосили у міськраді.

Нагадаємо, Інна Бугайчук запропонувала залучити інвесторів на створення філіалу «МакДональдз» у  районі найбільшого скупчення людей – на вулиці Карпенка-Карого, поряд з Варшавським ринком, залізничним  вокзалом та автовокзалом. Проте цю петицію підписали 148 осіб з 300 потрібних.

 

Коментар
19/04/2024 П'ятниця
19.04.2024
Афіша
  • Сьогодні
  • Завтра
  • Незабаром