У міському підземеллі зняли відеоролик про фентезі

20 Лютого 2016, 17:35
2165 Джерело: volyn.tabloyid

За умовами конкурсу «Книголав», який оголосив канал «1+1», учасники надсилають свої казки/оповідання/уривки роману та буктрейлер, який ілюструє історію, у змаганнях взяла участь і луцька команда ентузіастів.

Аби показати, що таке буктрейлер і як створити захопливе відео, яке спонукає читати, на зніманнях побував Таблоїд Волині.

Мистецьке об’єднання «стендаЛь», Студентська рада СНУ імені Лесі Українки спільно з волинською письменницею Оршулею Фариняк (справжнє ім’я Ореста Осійчук) огранізували справжні знімальні майданики на різних локаціях Луцька. Знімали відео до роману-фентезі письменниці «Айхо, або Повернення до початку».

Основні події роману відбуваються у Хрестовому лісі, далекій Шанталії та підземеллях Університету Природознавства. У Луцьку для знімань обрали підземелля Волинського коледжу Національного університету харчових технологій та закинуте військове містечко.

Знімальна команда: Оршуля Фариняк (ще й як авторка сценарію), Елла Яцута (організатор фільмувань), активіст, член студради СНУ, керівник проекту «СНУ Лайф» Назар Дубина (оператор), фотограф  Дмитро Кухарук (звукооператор) та школяр та скейтер Ілля Каїн, що зіграв головного героя Айхо.

Готовий буктрейлер чекайте вже в понеділок, 22 лютого, на сайті проекту. Саме там можна буде проголосувати за найкращого героя, твір та відео.














 

Коментар
28/03/2024 Четвер
28.03.2024
27.03.2024
20:39
Афіша
  • Сьогодні
  • Завтра
  • Незабаром