Арсен Мірзоян їде до Луцька з великим концертом

01 Березня 2023, 12:34
Арсен Мірзоян 1352
Арсен Мірзоян

Український співак Арсен Мірзоян виступить у Луцьку.

Великий концерт співака пройде 7 березня о 19:00 у торгово-розважальному центрі «Промінь». Про це Район.Луцьк повідомляють організатори.

«Арсен Мірзоян їде у Луцьк, аби запалити наші серця весняним позитивом, добірною романтикою і незабутньою атмосферою. На гостей чекає приголомшливе світлове шоу, нова весняна концертна програма з усіма улюбленими піснями, красою до мурашок та величезною порцією драйву й найкращого настрою», – йдеться в анонсі. 

«Луцьк, чекаю всіх вас! Зустрінемо весну разом!», – запрошує Арсен Мірзоян, готуючи чимало сюрпризів для лучан і гостей міста.

На концерті у Луцьку 7 березня співак виступить зі своєю командою у повному складі, тож дасть максимального драйву і найулюбленіших пісень.

У новій весняній програмі Арсен Мірзоян об’єднав всі свої хіти.

«Вінні-Пух», «Бувай, малий», «Джеральдіна», «Поцілуй», «Ідіоти», «Не Магеллан», «Паперовий сніг», «Королева», «Моя країна», «Подружка» — у Луцьку прозвучать всі улюблені пісні й багато тих, які співак давно не виконував на своїх концертах.

 

Запрошуйте своїх коханих і друзів та приходьте отримати найсильніші емоції на великому весняному концерті Арсена Мірзояна у Луцьку. Квитки можна придбати за цим посиланням.

Коментар
28/04/2024 Субота
27.04.2024
26.04.2024