Студенти за місяць розмалювали дитячу поліклініку

20 Лютого 2016, 10:33
2349 Джерело: novyy.lutsk.ua

У коридорі Волинської обласної дитячої консультативної поліклініки  хворих дітей тішитимуть яскраві малюнки.

Ініціатором проекту щодо розмалювання стін лікарняних палат стала стипендіатка Фонду Ігоря Палиці «Тільки разом» Ольга Філюк, повідомляє сайт фонду.

Завдяки роботі Ольги та її друзів Давида, Христини та Вікторії коридор дитячої поліклініки наповнився яскравими барвами.

Для студентів  створення таких барвистих стін у дитячих медичних закладах – процес, що приносить задоволення. Давид Артемук каже, що в дитинстві, коли лежав у лікарні, пам’ятає тільки сірі стіни та коридори.

«Я пам’ятаю, коли був у лікарні, то було дуже сіро і сумно від того. Ми віримо, що яскраві малюнки на стінах палат здатні підняти дітям настрій, розвинути їхню уяву та посприяти швидкому одужанню», – ділиться Давид.

«Весь процес, починаючи від задуму до завершального етапу, займає близько місяця. Ми малювали і після навчання, і у вихідні дні. На стінах зобразили наше місто та дітей, які катаються на велосипедах, стрибають з парашутом. Ескіз розробляли спільно з лікарями та представниками Фонду. Дітки, які займаються спортом, символізують здоровий спосіб життя», – зазначила Ольга Філюк.







 

 

Коментар
27/04/2024 Субота
27.04.2024
26.04.2024