«Я не хочу зараз воювати, я хочу працювати», – підприємець про конфлікт на Завокзальному ринку

19 Лютого 2016, 21:34
2080

Міська рада залучатиме фахівців, аби розібратися у конфлікті підприємців та облспоживспілки.

Про це стало відомо на засіданні постійної комісії з питань торгівлі, послуг та розвитку підприємництва у п’ятницю, 19 лютого.

До членів комісії звернувся депутат Луцької міської ради Олександр Волинець з пропозицією створити спеціальну комісію, яка б дослідила діяльність облспоживспілки на Завокзальному ринку.

Він каже, що підприємці не проти створення там комунального ринку, адже це прямі надходження до міського бюджету. На комісію прийшла представниця від підприємців Алла Сівак, яка розповіла, що керівники спілки намагаються укладати договори на невигідних для підприємців умовах.

Вона просить міську владу підключитися до вирішення цього питання. Адже деякі працівники уже підписали договори, попередньо їх не прочитавши, то ж може якимось чином вдасться допомогти і їм.

«Ми б хотіли, аби до цього долучалися юристи міської ради. Ми не проти того, щоб то був комунальний ринок. Я не хочу зараз воювати, я хочу працювати», - підсумувала Алла Сівак.

На комісії депутати вирішили дослідити проблему детальніше та розглянути її на наступному засіданні. А також запросити представників сторін, депутатів з іншої профільної комісії та юристів.

 

Коментар
25/04/2024 Четвер
25.04.2024
Афіша
  • Сьогодні
  • Завтра
  • Незабаром