Чоловік уночі подавав знаки квіточкою дружині, яка продавала алкоголь

19 Лютого 2016, 18:13
4988

Начальник муніципальної поліції Луцька Юлія Сиротинська розповіла про випадки нічної торгівлі алкоголем у місті.

Окрім того, чиновник повідомила, якими хитрощами користуються продавці, які торгують вночі алкогольними виробами.

«Уночі алкоголь продають за вдвічі вищою ціною, у пакетах, із заднього входу. У нас люди дуже «просунуті». В мене була цікава ситуація, коли особисто виїжджала на контрольну закупку. В одному з кіосків на проспекті Молоді дійшло до того, що після розрахунку продавець каже: «Я біля заднього входу виставлю пакет, а ви за три хвилини заберете».

Ще ми якось «вичислили» об’єкт. Там діяли чоловік з дружиною. Чоловік приходив ввечері з надувною квіточкою, зробленою з повітряних кульок, і подавав нею знаки, кому можна продавати», - розповіла головна муніципалка.

За словами чиновниці, одним із найпроблемніших магазинів, у якому вночі продають спиртні напої, є торговий заклад «Гурман».

Докладніше читайте в інтерв’ю з керівником муніципальної поліції Луцької міської ради Юлією Сиротинсько.

Використання цього матеріалу без дозволу редакції «Район.Луцьк» заборонене. Авторські права захищені українським і міжнародним законодавством. Під «використанням» мається на увазі повна або часткова републікація цього матеріалу на сторінках інших інтернет-видань (окрім соціальних медіа). Щодо використання матеріалу телефонуйте +38 066 413 29 28 або пишіть на редакційну електронну адресу [email protected].​

Коментар
25/04/2024 Середа
24.04.2024
Афіша
  • Сьогодні
  • Завтра
  • Незабаром