Лучанам показали реалістичні знімки Революції Гідності

20 Лютого 2018, 00:03
Світлини Олесандра Тимошенка 2213
Світлини Олесандра Тимошенка

До Дня революції Гідності у Луцьку представили  виставку картин «Розстріляний майдан». Світлини відображають настрій, який панував на майдані чотири роки тому. Погорілі шини, високі барикади і українські прапори: усе це нагадує про той моторошний час.

Події Революції Гідності уже дещо забулись молоддю, тому ця виставка необхідна аби нагадати людям про тих, хто жертвував життям заради світлого майбутнього країни.

На виставку фотохудожника Олександра Тимошенка завітало чимало людей, серед них як молодь, так  і старше покоління. Глядачі також поділись враженнями та розповіли чому завітали на захід.

Лучани окрім виставки мали нагоду поспілкуватись з чоловіками, які захищали  прагнення українців на майдані у Києві. Петро Жолтовський втратив око, але все одно пишається тим, що долучився до творення історії.

«Нереально сидіти вдома, коли руйнується твоя держава і коли скажімо правоохоронні органи в лапках роблять такі безчинства. Фактично в перший день поїхав на майдан, отримав перше поранення, перше бойове хрещення, першу контузію і побачив страх, відчай і лють»

Все ж таки, найбільший відбиток боротьби на собі відчули люди, які перебували у епіцентрі подій Революції Гідності. Але й нам не слід забувати про тих, хто віддав своє життя та здоров'я заради вільного сьогодення.

Марія Вавринюк, Микола Гусар, Сфера ТВ

Коментар
19/04/2024 П'ятниця
19.04.2024
Афіша
  • Сьогодні
  • Завтра
  • Незабаром