У селах Луцького району викрили рибалок-порушників

14 Лютого 2023, 12:10
Порушників викрили у селах Луцького району 990
Порушників викрили у селах Луцького району

З 7 по 13 лютого державні інспектори Волинського рибоохоронного патруля викрили 19 порушень природоохоронного законодавства. 

Зокрема, викрили порушення такого типу: риболовля з перевищенням дозволених знарядь лову, знаходження поблизу водойми з сухою сіткою, риболовля на зимувальних ямах. Про це інформує пресслужба патруля.

Двох чоловіків, які рибалили з перевищенням дозволених знарядь лову, виявили на старому руслі Стиру, що в селі Підгайці. 

А на водоймі, з’єднаній з річкою Полонка, поблизу села Чаруків Городищенської громади, викрили девʼять порушень рибальства в частині перевищення гачків під час риболовлі.

Волинський рибоохоронний патруль нагадує, що відповідно до нових правил, риболовля у зимовий період дозволяється за межами зимувальних ям зимовими вудками та жерлицями всіх видів з криги та, у разі відсутності льодового покриву, нахлистовими, донними, поплавковими вудками та спінінгами всіх видів з використанням штучної або природної принади, загальна кількість гачків на яких не повинна перевищувати 7 одиниць на одного рибалку.

Коментар
28/04/2024 Неділя
28.04.2024
27.04.2024