Анастасія Веснянка з Боратина презентувала збірку поезій «Дві сторони долі»

13 Лютого 2023, 10:15
Анастасія Веснянка з Боратина презентувала збірку поезій «Дві сторони долі» 1526
Анастасія Веснянка з Боратина презентувала збірку поезій «Дві сторони долі»

У Боратині 10 лютого відбулася презентація книги Анастасії Веснянки «Дві сторони долі». Це перша збірка авторки, куди увійшли 132 вірші, написані впродовж кількох останніх років.

Про це інформують на сайті Боратинської громади.

Свій перший літературний доробок Анастасія презентувала у колі друзів, односельчан та шанувальників її творчості. Поетеса розповіла про свій життєвий та творчий шлях, поділилася історією створення та видання першої збірки і, звісно, ж читала поезію. 

І з уст авторки прозвучали вірші «Боратин», «Україно, повстань!», «Кацапське стадо», «Недостатня русофобія», «Янгол з ЗСУ», «Рідний комбриг».

Багато творів зі збірки Анастасії Веснянки написані під час повномасштабної війни. За словами авторки, саме героїчна боротьба українського народу стала її натхненням та знайшла своє відображення у поетичних рядках на папері. Власне, воєнна тематика фігурує і в назві книги.

«Дві сторони долі – це те, що пізнав кожен з нас, кожна українська родина. Світло і темрява, життя і смерть, мирні часи і війна. Це дві паралельні реальності, які одночасно існують в Україні і мої вірші саме про це, – говорить поетеса. – Так, життя і доля мають багато граней і сторін, але ж ми знаємо, що світло обов’язково переможе!».

 Фото Ірини СОФДАР

 

Коментар
29/03/2024 П'ятниця
29.03.2024
28.03.2024
Афіша
  • Сьогодні
  • Завтра
  • Незабаром