Патрульна поліція охоронятиме активістів, які атестують правоохоронців

18 Лютого 2016, 22:40
2395

У зв’язку з побиттям активістів Сергія Чурікова та Богдана Климчука, який також є членом атестаційної комісії, патрульна поліція взяла під охорону всіх інших членів атестаційних комісій та зараз супроводжує їх додому.

Богдан Климчук одразу ж після нападу на нього зателефонував в Управління патрульної поліції, повідомляє прес-служба патрульної поліції Луцька.

На місце прибув екіпаж патрульних, який разом з потерпілим працював на прилеглій території, щоб виявити зловмисників. Через 10 хвилин з’явилось повідомлення, що напали на Сергія Чурікова.

Начальник управління Антон Цюцюра разом зі своїм заступником Романом Буховцем, а також командиром батальйону Олександром Вовченком і його заступником Ярославом Арцішевським відразу взяли під охорону членів атестаційних комісій Марію Доманську, Ірину Мусій, Олександра Ніколайчука та всіх супроводили додому.

Особовому складу було доручено охороняти та супроводжувати додому і інших членів атестаційних комісій.

Обставини інцидентів з’ясовують правоохоронці.

Крім того, народний депутат Ігор Гузь пообіцяв звернутися до міністра внутрішніх справ Арсена Авакова та голови Національної Поліції Хатії Деконаїдзе з проханням взяти ці випадки під особливий контроль. 

 

Arsen Avakov та Khatia Dekanoidze прошу взяти під особистий контроль ситуацію в Луцьку! В переддень страшних подій на ...

Опубліковано Ігором Гузем 18 лютого 2016 р.

Нагадаємо, що ввечері у четвер, 18 лютого, у Луцьку невідомі напали та побили активіста «Самооборони Волині» Сергія Чурікова та члена атестаційної комісії Богдана Климчука.

 

 

Коментар
18/04/2024 Середа
17.04.2024
Афіша
  • Сьогодні
  • Завтра
  • Незабаром