З понеділка закриють всі питання щодо боргів «Луцьктепла»

19 Лютого 2016, 08:16
1941

Міський голова Микола Романюк, після візиту до столиці, запевнив, що «місто буде і з теплом, і з гарячою водою».

Про це Романюк повідомив під час свого звіту перед громадою у четвер, 18 лютого.

Він розповів, що у зв’язку з тим, що «Нафтогаз» хочуть вивести у передовики, на всю теплоенергетику в Україні «наклали ярмо». Нині усі рахунки КП «Луцьктепло» арештовані, «Нафтогаз» нараховує пеню і штрафи за борги, які виникли через відсутність державних коштів.

«Волиньгаз» уже відімкнув кілька котлів у місті, а через заборгованість за електроенергію, пробували уже відключати котельні від електропостачання.

У зв’язку з цим очільник міста 17 лютого поспілкувався з представниками Міністерства житлово-комунального господарства та керівником національної комісії держрегулювання компослуг.

«Дай Бог, перехрещуся при вас, питання по розчепленню коштів рахунку «Луцьктепла», вирішено. Коштів вистачить і на виплату зарплат працівникам за січень, і на оплату газопостачання», – повідомив про наслідки переговорів Микола Романюк.

Крім того, за словами мера, проблеми з «Нафтогазом» також вирішили. Романюк сподівається, що з понеділка уже працюватимуть по розподільчому рахунку і матимуть можливість закрити усі питання.

Коментар
27/04/2024 Субота
27.04.2024
26.04.2024