Проєкт зі встановлення розумних зупинок у Луцьку відзначили премією

09 Лютого 2023, 17:55
Проєкт зі встановлення розумних зупинок у Луцьку відзначили премією 1240
Проєкт зі встановлення розумних зупинок у Луцьку відзначили премією

Партнерський проєкт Луцька та краю Ліппе «Використання екологічних і розумних технологій у системі громадського транспорту міста Луцька» був відзначений спеціальною премією Фонду Карла та Аннелізи Герделер з міської політики.

Він зацікавив організаторів конкурсу поєднанням корисних екологічних та технологічних рішень. Відзнаку присвоїли за відмінну роботу у сфері міжнародного муніципального співробітництва в напрямку захисту клімату та впровадження заходів з адаптації до змін клімату. Про це йдеться на сайті Луцькради. 

2 лютого у місті Лейпциг, ФРН, відбулася урочиста церемонія вручення відзнаки. Премію отримали координатори проєкту від партнерів: Сара Ляукамп, відповідальна за міжнародні партнерства Краю Ліппе та Анна Вінцюк, начальник управління міжнародного співробітництва та проектної діяльності Луцької міської ради.

Основну премію з міської політики виборов проєкт німецько-французького партнерства «#paminafursklima: PAMINA-Молодіжна конференція-Захист клімату & PAMINA -Клімат-Виклик».

Коментар
20/04/2024 Субота
20.04.2024
19.04.2024
Афіша
  • Сьогодні
  • Завтра
  • Незабаром