Київське видавництво планує випустити мемуари про Івана Корсака

17 Лютого 2018, 17:50
Іван Корсак 3198
Іван Корсак

Керівництво київського видавництва прийняло рішення видати книгу спогадів про знанoгo вoлинськoгo письменника, журналіста, пoчеснoгo грoмадянина Луцька та Каменя-Каширськoгo, патріoта та мецената Івана Феoдoсійoвича Кoрсака.

Про це йдеться у дописі на сторінці видавництва «Ярославів Вал» у Facebook.

Столичне видавництво має намір випустити книгу спогадів про Івана Корсака, який майстерно писав на історичну тематику і активно співпрацював з ним. 

Тож директор вмдавництва Михайло Слабошпицький звернувся з проханням до тих, хто особисто знав Івана Федосійовича, і тих, хто уважно слідкував за  його творчістю, поділитися спогадами про письменника, про те, жо він вважав важливим. У видавництві будуть вдячні тим, хто поділиться думками у збірці мемуарів.

Своїми спогадами можна поділитися у письмовому вигляді, відіславши їх на електронну скриньку видавництва: [email protected].

Нагадаємо, заради піднесення в країні популярності історичних творів та заохочення авторів таких творів, які стали яскравими художніми здобутками, родина Івана Корсака і видавництво «Ярославів Вал» заснували Літературну премію імені Івана Корсака.


 

 

 

Коментар
28/03/2024 Четвер
28.03.2024
Афіша
  • Сьогодні
  • Завтра
  • Незабаром