На капремонт даху Підгайцівського ліцею виділили сім мільйонів гривень

08 Лютого 2023, 18:07
Для капремонту даху Підгайцівського ліцею виділили сім мільйонів гривень 1185
Для капремонту даху Підгайцівського ліцею виділили сім мільйонів гривень

Цьогоріч на капітальний ремонт даху двоповерхової частини будівлі Підгайцівського ліцею запланували витратити сім мільйонів гривень.

Рішення про виділення коштів з місцевого бюджету для цих потреб прийняли під час останнього засідання депутати Підгайцівської сільської ради. Про це повідомив заступник Підгайцівського сільського голови Олександр Бляшук.

З його слів, найбільша сільська школа Волині довгий час потребувала утеплення фасаду та заміни даху, який протікав і волога руйнувала стелі в окремих корпусах. До війни встигли замінити дах та утеплити чотириповерховий корпус школи.

Щодо утеплення та заміни покрівлі на інших корпусах, вже була готова проєктно-кошторисна документація, однак війна зруйнувала плани щодо завершення ремонту усього освітнього закладу. Тож у цьому році посадовці вирішили розпочати роботи із заміни даху на двоповерховому корпусі.

Наприкінці 2022 року будівельники утеплили та замінили покрівлю над корпусом, де знаходиться спортивна зала. Зараз, кажуть у школі, стало тепліше навіть у кабінетах. Зникла вологість на стінах від підтікань.

Коментар
23/04/2024 Вівторок
23.04.2024
Афіша
  • Сьогодні
  • Завтра
  • Незабаром