Мешканці Львівської придбали понад пів сотні індивідуальних контейнерів для сміття

08 Лютого 2023, 15:30
Мешканці Львівської придбали понад пів сотні індивідуаних контейнерів для сміття 655
Мешканці Львівської придбали понад пів сотні індивідуаних контейнерів для сміття

У Луцьку під час зустрічі мешканців приватного сектора вулиці Львівської та працівників ЛСКАП «Луцькспецкомунтранс» придбали 53 індивідуальні контейнери для сміття.

Зустріч  організували в результаті інформаційної роботи департаменту муніципальної варти Луцької міської ради. Про це інформують на фейсбук-сторінці мунвартівців.

Індивідуальні контейнери мешканці змогли придбати, як за готівку, так і під виплату. Громадянам, які самі не мали змоги доставити контейнер додому, допомагали інспектори департаменту.

Ще 25 мешканців замовили сміттєві баки, які комунальники привезуть найближчим часом.

«Багато власників приватних домоволодінь вже до 7 лютого 2023 року встигли придбали індивідуальні контейнери для збору сміття, що свідчить про те, що вони дбають про благоустрій власного міста», – йдеться в повідомленні.

Муніципали нагадали, що у приватному секторі вулиці Львівської та прилеглих до неї вулиць буде здійснене посилене чергування щодо виявлення випадків викидання сміття. У разі виявлення таких випадків на порушників складатимуть протоколи про адміністративні правопорушення за ст. 152 КУпАП.

Штраф за порушення вказаної статті складає від 340 до 1360 гривень.

Коментар
24/04/2024 Середа
24.04.2024
Афіша
  • Сьогодні
  • Завтра
  • Незабаром